Pizza Neglijent Joe
Pizza Sloppy Joes este un fel principal American. O porție conține 217 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 1,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 111 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de busuioc, brânză mozzarella parțial degresată, pepperoni de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Încearcă Neglijent Pizza Joe, Pizza Neglijent Joe, și Pizza Neglijent Joe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de vită, ceapa și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Scurgeți dacă este necesar. Se amestecă sosul de pizza, pepperoni și ierburile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Lingurați 2/3 cană amestec de vită pe fiecare chiflă;se presara cu branza.
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 1 minut sau până când brânza este topită. Înlocuiți topurile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Zinfandel
Sloppy Joe lucrează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se împerechează bine cu un sos de carne de vită și roșii sloppy joe. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.