Pizza Napolitană Margherita

Pizza napolitană Margherita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 1868 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți drojdie de tort, sare de mare, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până drojdie ai putea urma acest curs principal cu Tort De Drojdie De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: pizza stone și pizza peel
Setați o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului, îndepărtați celelalte rafturi și preîncălziți la 500 de grade F.
Folosind o moară de alimente, măcinați roșiile într-un bol (sau pulsați într-un robot de bucătărie până când sunt curățate grosier.) Se condimentează cu sare de mare și se lasă deoparte.
Praf foarte ușor o suprafață de lucru cu puțină făină. Umpleți un castron mediu cu făină și întindeți-l într-un strat uniform. Aruncați aluatul pe făina din castron și răsturnați-l o dată în castron pentru a-l acoperi ușor. Pe suprafața de lucru, folosind vârful degetelor, apăsați aluatul peste tot pentru a-l aplatiza. Întoarceți-l și apăsați din nou pe toată suprafața. Întoarceți-l încă o dată și repetați. Apăsați aluatul cu degetele în mod repetat pe o parte cu o mână, iar cu cealaltă mână, rotiți încet aluatul în sensul acelor de ceasornic pe suprafața de lucru. Continuați să bateți și să rotiți aluatul pentru a aplatiza și întinde aluatul.
Ridicați aluatul și aruncați-l înainte și înapoi între palmele mâinilor până când începe să se întindă, formează un disc dur și devine mai subțire. Trageți aluatul peste mâini, introduceți degetele și trageți ușor articulațiile spre marginea exterioară a aluatului. Continuați, rotind aluatul în timp ce mergeți, până când are aproximativ 10 centimetri în diametru. Lucrați încet, permițând greutatea aluatului în sine să se întindă și să nu-l forțeze sau se va rupe și poate face crusta prea mestecată.
Îndepărtați suprafața de lucru cu puțină făină și puneți crusta înapoi. Apăsați-l cu degetele și trageți-l ușor la margini pentru a uniformiza cercul. Folosind o oală mică, întindeți uniform aproximativ 1/4 cană din sosul de roșii pe suprafața aluatului, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii. Împrăștiați bucățile de mozzarella din centru, lăsând spațiu între brânză. Rupeți frunzele de busuioc în jumătate și împrăștiați bucățile peste pizza.
Făinați ușor o coajă de pizza și așezați-o pe suprafața de lucru de la marginea crustei de pizza cea mai apropiată de dvs. Rulați degetele în jurul parametrului exterior al crustei pentru a slăbi marginile care ar putea fi blocate (și asigurați-vă că aluatul nu este lipit de tejghea nicăieri în centru). Apucați ușor aluatul la pozițiile de la ora 5 și 7 și într-o mișcare rapidă, trageți pizza pe coajă. Folosiți degetele pentru a trage și a îndrepta crusta până la rotunjire.
Deschideți ușa cuptorului. Setați partea din față a coajei pe marginea din spate a pietrei de pizza. Agitați coaja foarte ușor pentru a vă asigura că aluatul nu este blocat și va aluneca. Ținând coaja la un unghi de 45 de grade, scuturați-o până când pizza începe să alunece; odată ce ajunge la marginea coajei, agitați-o ușor de câteva ori, apoi trageți coaja într-o singură mișcare rapidă pentru a arunca pizza pe piatra fierbinte. Închideți imediat ușa cuptorului și se fierbe până când crusta începe să char pe partea de jos și marginile și brânză este topit și Bulbuc, 8-10 minute.
Folosiți coaja pentru a îndepărta pizza; glisați-o pe o tăietură. Feliați cu o roată de pizza și serviți imediat.
Puneți drojdia într-o cană de măsurare și dizolvați-o în aproximativ 1/2 cană de apă. Într-un castron mare, dizolvați sarea în apa rămasă.
Adăugați aproximativ 1/2 cană de făină în soluția de apă sărată și adăugați amestecul de drojdie. Folosiți degetele pentru a amesteca bine.
Adăugați făina rămasă și amestecați cu mâinile până formează un aluat.
Transferați aluatul pe un blat cu făină.
Pentru a frământa aluatul, apucați părțile laterale cu degetele și trageți-l în sus și peste el în centru. Folosind bilele mâinilor, apăsați ferm aluatul în centru. Repetați, trăgând aluatul din părțile exterioare spre interior, apăsați-l rapid de la marginea spre interior. Lucrul rapid va ajuta la prevenirea lipirii acestuia. Continuați să frământați aluatul până când este foarte neted la atingere și izvorăște înapoi când este apăsat, 15 până la 20 de minute. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l într-un bol curat și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească timp de 2 ore, apoi împărțiți-l în patru porții de 9 uncii. Formați porțiunile în bile. Acoperiți aluatul cu un prosop și lăsați să crească la temperatura camerei timp de 6 ore.