Pizza Mixtă Cu Fructe De Pădure

Pizza Mixtă Cu Fructe De Pădure
Reteta mixta de pizza cu fructe de padure ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 20 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, afine, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine mixtă cu sos de boabe Limoncello beat, Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, și Gem Mixt De Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți aluatul de rulou semilună și puneți-l într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit. Apăsați pe partea de jos și 1 in. sus părțile laterale ale tigaie pentru a forma o crustă; sigiliu cusături și perforații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Brânză Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch4 Uncii De Brânză Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Coaceți la 375 de minute timp de 8-10 minute sau până la aur. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în conserve și zahărul cofetarilor; răspândit peste crustă. Acoperiți și refrigerați timp de 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
ConservăConservă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Chiar înainte de servire, aranjați fructele de pădure deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
5
Tăiați în 20 de bucăți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floral și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista