Pizza Mexicană
Rețeta pizza mexicană ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de queso fresco, ardei iute chipotle în sos adobo, Chile poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Mexicană, Pizza Mexicană Dip, și Pizza Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați aluatul de pizza pregătit într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Așezați inelele de ceapă într-un castron mare. Pulverizați ușor cu spray de gătit și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați ceapa pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute, amestecând la jumătate; rece.
Așezați poblano chile pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți la 3 inci de la căldură 8 minute sau până când se înnegrește și se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Așezați într-o pungă de plastic rezistentă cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
Tăiați o fantă longitudinală în poblano chile; aruncați semințele și tulpina.
Tăiați chile poblano prăjită în fâșii subțiri.
Se presară fâșii cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper negru și se lasă deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 50
Așezați chipotles într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Răspândiți 1/2 lingură de piure de chipotle peste crusta de pizza folosind spatele lingurii. Rezervați piureul de chipotle rămas pentru o altă utilizare. Aranjați fâșiile de chile într-un strat uniform peste crusta de pizza; acoperiți cu ceapă, tomatillos, cheddar și queso fresco.
Coaceți la 500 timp de 17 minute sau până când crusta este aurie.
Scoateți pizza din cuptor și presărați cu coriandru și dovleacsemințe.