Pizza Mascate Cartofi La Cuptor
Sneaky Pizza coapte cartofi este un fără gluten garnitură. O porție conține 340 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos de pizza muir, pepperoni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Mascat Rozmarin Piure De Cartofi, Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, și Mascate Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.frecați cartofii; frecați pielea cu ulei. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Coaceți deasupra cuptorului 40 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, gătiți conopida într-o oală mare cu apă clocotită până când este foarte moale și fragedă; scurgere. Rezervați 12 felii pepperoni; tocați pepperoni rămași. Pune deoparte.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați o felie subțire deasupra fiecărui cartof. Scoateți ușor pulpa de cartofi, lăsând coaja de 1/4 inch; Așezați pulpa într-un castron mare.
Adăugați conopida gătită, pepperoni tocați, sos de pizza și 1/2 cană de brânză. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul în coji de cartofi.
Așezați cartofii pe foaia de cookie-uri fără grăsimi.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă. Completați fiecare cu 3 felii de pepperoni rezervate.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când este fierbinte și brânza este bulbucată.
Se ornează cu salată verde.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.