Pizza Margherita foarte simplă

Pizza Margherita foarte simplă
Pizza Margherita foarte simplă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 277 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de mozzarella, salată laterală, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Super Simplă Margherita, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Margherita Pizza.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 240C / 220C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Ungeți o tavă de copt de 20 x 24 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se amestecă făina, drojdia, sarea de linguriță și zahărul într-un castron, apoi se amestecă în apă. Aduceți amestecul împreună, frământați până se omogenizează, apoi apăsați în tava cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți passata peste aluat, lăsând o margine subțire în jurul marginii. Condimentați passata, apoi presărați busuiocul tocat, mozzarella și parmezanul și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când sunt fierte. Se împrăștie cu busuiocul rămas și se servește cu o salată laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
PasataPasata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizza Margherita funcționează foarte bine cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista