Pizza Margherita
Pizza Margherita necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 45 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți busuioc rupt, ulei de măsline, aluat de pizza de bază și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos Suport pentru cuptor.
Preîncălziți cuptorul la 50
Preîncălziți piatra de pizza cu 30 de minute înainte de a coace pizza.
Periați ușor 1/2 linguriță de ulei peste aluatul de bază pentru Pizza. Tăiați feliile de roșii cu un prosop de hârtie. Aranjați brânza peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu felii de roșii. Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți la 500 timp de 9 minute sau până când crusta este aurie.
Scoateți din piatra de pizza.
Stropiți cu restul de 1/2 linguriță de ulei de măsline extravirgin.
Se presară busuioc, sare și piper negru.