Pizza La Grătar Cu Scoici Garlicky

Garlicky Scoica Pizza La gratar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 443 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pizza La Grătar Cu Scoici Garlicky, Pizza Cu Pui Usturoi, și Pizza cu usturoi cu ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 3/4 cană de apă caldă în vasul unui mixer cu suport cu cârlig de aluat atașat. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe și linguri de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină la 3/4 cană de apă; se amestecă până se combină. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și drojdia într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Adăugați amestecul de drojdie, 4 lingurițe de ulei și sare în amestecul de făină; se amestecă 5 minute sau până se formează un aluat moale.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Refrigerați 24 de ore.
Scoateți aluatul din frigider.
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos. Apăsați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o foaie de copt ușor făinată, fără părți ridicate, presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile pentru a forma o margine de 1/2 inch. Acoperiți aluatul ușor cu folie de plastic.
Pregătiți grătarul la înălțime.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați unt; se învârte până se topește untul.
Adăugați eșalotă; saut 2 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă vinul și scoicile; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când cojile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Scoateți scoicile din tigaie folosind o lingură cu fante. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită fină peste un castron, rezervând solide. Rezervați lichid de gătit pentru o altă utilizare.
Scoateți scoicile din scoici; aruncați cojile. Tăiați scoici; aruncați cu solide rezervate.
Așezați aluatul de pizza, cu partea de făină de porumb în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute sau până la vezicule. Întoarceți aluatul; grătar 3 minute.
Întindeți amestecul de scoici uniform pe partea superioară a crustei, lăsând o margine de 1/2 inch; deasupra cu brânză. Întoarceți pizza la grătar; grătar 4 minute sau până când este gătit bine.
Se presară pătrunjel și oregano.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.