Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola

Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola
Reteta caramelizat - ceapa si Gorgonzola Pizza La gratar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție conține 455 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, nuci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Gorgonzola, și Ceapa Caramelizata-Pizza Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mic până când strălucește, apoi gătiți ceapa cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, acoperită, amestecând ocazional, până devine aurie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-un castron mic și păstrați-l cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă la cărbune scăzut (foc mediu pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Întindeți aluatul într - un dreptunghi de aproximativ 12 pe 10 inci pe o foaie mare de copt și periați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Aduceți aluatul, ceapa, brânza, nucile, pătrunjelul și uleiul de lingură rămas în zona de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
AluatAluat
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Grătar cu ulei, apoi puneți aluatul, Uns cu ulei în jos, pe grătar și periați deasupra cu uleiul de lingură rămas. Grătar, acoperit, până când partea inferioară este maro aurie, 1 1/2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Folosind clești, întoarceți crusta pe foaia de copt, întorcând crusta (Partea la grătar în sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
8
Presărați uniform cu ceapă, brânză, nuci și pătrunjel. Glisați pizza din foaie pe grătar și grătar, acoperit, până când partea inferioară este maro aurie și brânza este parțial topită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați pe o tăietură și tăiați-o în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
·Dacă faceți întregul meniu și utilizați un grătar cu cărbune, cărbunii vor trebui să fie completați înainte de a grăta vițelul.·Dacă nu puteți face grătar în aer liber, vizitați gourmet.com pentru o metodă interioară.* Ceapa poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită.* Nucile pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
NuciNuci
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista