Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola
Reteta caramelizat - ceapa si Gorgonzola Pizza La gratar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție conține 455 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, nuci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Gorgonzola, și Ceapa Caramelizata-Pizza Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mic până când strălucește, apoi gătiți ceapa cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, acoperită, amestecând ocazional, până devine aurie, 15 până la 20 de minute.
Transferați într-un castron mic și păstrați-l cald, acoperit.
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă la cărbune scăzut (foc mediu pentru gaz).
Întindeți aluatul într - un dreptunghi de aproximativ 12 pe 10 inci pe o foaie mare de copt și periați cu 1 lingură de ulei.
Aduceți aluatul, ceapa, brânza, nucile, pătrunjelul și uleiul de lingură rămas în zona de grătar.
Grătar cu ulei, apoi puneți aluatul, Uns cu ulei în jos, pe grătar și periați deasupra cu uleiul de lingură rămas. Grătar, acoperit, până când partea inferioară este maro aurie, 1 1/2 până la 3 minute.
Folosind clești, întoarceți crusta pe foaia de copt, întorcând crusta (Partea la grătar în sus).
Presărați uniform cu ceapă, brânză, nuci și pătrunjel. Glisați pizza din foaie pe grătar și grătar, acoperit, până când partea inferioară este maro aurie și brânza este parțial topită, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o tăietură și tăiați-o în bucăți.
·Dacă faceți întregul meniu și utilizați un grătar cu cărbune, cărbunii vor trebui să fie completați înainte de a grăta vițelul.·Dacă nu puteți face grătar în aer liber, vizitați gourmet.com pentru o metodă interioară.* Ceapa poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită.* Nucile pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.