Pizza La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul la grătar. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei suplimentar, brânză mozzarella, drojdie de crustă pentru pizza fleischmann și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 165 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 33%. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Porniți focul de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz la foc mediu-mare.
Combinați 2 căni de făină, drojdie nedizolvată, zahăr și sare într-un castron mare.
Adăugați apă foarte caldă și ulei; se amestecă până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat suficientă făină pentru a face un aluat moale. Aluatul ar trebui să formeze o minge și va fi ușor lipicios. Frământați * * pe o suprafață făinoasă, adăugând făină suplimentară, dacă este necesar, până când este netedă și elastică, dar nu lipicioasă, aproximativ 5 minute.
Împărțiți aluatul în 8 porții. Bateți sau Rulați aluatul pe un blat bine înfăinat la cercuri de aproximativ 8 inci; nu trebuie să fie perfecte.
Periați ambele părți ale crustei cu ulei suplimentar. Folosind mâinile, ridicați fiecare crustă cu atenție și așezați-o pe grătar. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand partea de jos este usor rumenita si partea de sus arata setata. Folosind clești cu mâner lung, îndepărtați crusta de pe grătar, cu partea la grătar în sus, pe un platou sau o foaie de copt.
Adăugați ușor sosul și acoperiți partea la grătar a fiecărei cruste de pizza. Excesul de sos sau toppinguri face pizza greu de manevrat. Repetați cu pizza rămasă.
Glisați cu grijă fiecare pizza pe grătar. Gatiti inca 3 pana la 4 minute pana cand fundul crustei se rumeneste si branza se topeste.
Scoateți din grătar și serviți imediat.