Pizza La Grătar

Pizza La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul la grătar. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei suplimentar, brânză mozzarella, drojdie de crustă pentru pizza fleischmann și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 165 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 33%. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Porniți focul de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați 2 căni de făină, drojdie nedizolvată, zahăr și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați apă foarte caldă și ulei; se amestecă până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat suficientă făină pentru a face un aluat moale. Aluatul ar trebui să formeze o minge și va fi ușor lipicios. Frământați * * pe o suprafață făinoasă, adăugând făină suplimentară, dacă este necesar, până când este netedă și elastică, dar nu lipicioasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Împărțiți aluatul în 8 porții. Bateți sau Rulați aluatul pe un blat bine înfăinat la cercuri de aproximativ 8 inci; nu trebuie să fie perfecte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Periați ambele părți ale crustei cu ulei suplimentar. Folosind mâinile, ridicați fiecare crustă cu atenție și așezați-o pe grătar. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand partea de jos este usor rumenita si partea de sus arata setata. Folosind clești cu mâner lung, îndepărtați crusta de pe grătar, cu partea la grătar în sus, pe un platou sau o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Adăugați ușor sosul și acoperiți partea la grătar a fiecărei cruste de pizza. Excesul de sos sau toppinguri face pizza greu de manevrat. Repetați cu pizza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Glisați cu grijă fiecare pizza pe grătar. Gatiti inca 3 pana la 4 minute pana cand fundul crustei se rumeneste si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți din grătar și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista