Pizza italiană cu cârnați și ciuperci

Pizza italiană cu cârnați și ciuperci
Deep fel de mâncare italiană cârnați și ciuperci Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 2123 calorii, 92g de proteine, și 120g de grăsime pe porție. Pentru 6,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 4 mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă cu creștere rapidă, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Italiană Cu Cârnați Adânci, Pizza Cu Cârnați, Ceapă Și Ciuperci, și Pizza adâncă cu cârnați italieni și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat: dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă făina și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați amestecul de drojdie și pulsați doar până la umezire. Cu mașina în funcțiune, turnați ulei prin tubul de alimentare și procesați până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și formează o bilă. Scoateți aluatul din procesor și frământați manual timp de 1 minut pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați bila de aluat într-un castron mic Uns cu ulei, întorcându-se spre ulei deasupra. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de pizza adâncă de 10 inci sau o tigaie sigură pentru cuptor. Apăsați aluatul de-a lungul partea de jos și despre 1 inch sus părți ale tigaie la o margine ridicată marca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
În timp ce crusta se coace, gătiți cârnații la foc mediu într-o tigaie mare timp de 8 până la 10 minute sau până când cârnații sunt complet fierți, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scurgeți orice grăsime. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
9
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile după finalizare.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Scoateți crusta din cuptor și înțepați orice bule de aer cu o furculiță. Puneți sosul de pizza peste crustă, răspândindu-se uniform. Se acoperă cu cârnați fierți, ciuperci și brânzeturi mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți pizza timp de 15 minute mai mult sau până când marginea crustei este aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Tăiați în 8 pene pentru a servi.

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc. Recomandat pentru carne la grătar, cum ar fi friptura Chianina feliată, sau cu vânat, cum ar fi fazanul umplut cu trufe. De asemenea, este excelent cu brânza matură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate80
Revista