Pizza individuală cu slănină și ouă
Această rețetă servește 45. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, mozzarella, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pizza Individuală, Pizza Individuală La Grătar, și Pizza Grecească Individuală.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului pe raftul cel mai de jos. Dacă aveți o piatră, puneți-o pe raft. Preîncălziți cuptorul la 288° sau cea mai ridicată temperatură a cuptorului, timp de 45 de minute.
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este inca moale, dar incepe sa fie crocanta la margini, 5 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Praf generos o coajă de pizza de 14 inci lățime cu făină de porumb. Aplatizați o bilă de aluat deasupra. Folosind degetele ușor înfăinate sau un sucitor înfăinat, întindeți aluatul într - o rundă de 6 până la 7 inci. (Asigurați-vă că crusta alunecă ușor pe coajă.
Adăugați mai multă făină de porumb sub pizza, dacă este necesar. )
Perie 1 linguriță. ulei peste crustă.
Se Presara 1 Lingura. mozzarella, apoi un sfert de slănină, încă 1 lingură. mozzarella și 1 linguriță. Parmezan peste crustă. Crăpați ușor un ou peste centrul pizza.
Glisați cu grijă pizza pe piatră, folosind o spatulă pentru a ușura pizza pe piatră fără a vărsa ou.
Coaceți până când crusta este ușor carbonizată deasupra și aurie pe fund (ridicați o margine pentru a verifica), brânza s-a topit și albușul de ou este gătit, dar gălbenușul este încă jiggly, aproximativ 6 1/2 minute. În timp ce pizza se gătește, faceți încă 3 folosind ingredientele rămase.
Coaceți pizza rămasă. Folosind coaja, transferați pizza pe farfurii individuale.
Se presară cu scallions și piper, apoi se servește imediat.