Pizza fără Gluten ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 561 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mozzarella, parmigiano-reggiano, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi, și Chifle De Pizza Fără Gluten-Plus 5 Motive Pentru Care Copiii Tăi Ar Trebui Să Mănânce Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sos de roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
2
Într-o cratiță nereactivă de 4 litri la foc foarte mic, amestecați roșiile și uleiul. Aduceți la foc mic, acoperiți parțial și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la 1 cană, 20 până la 25 de minute. Se amestecă zahărul, sarea și oregano, se acoperă. Păstrați cald sau la frigider, acoperit, până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sos
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Faceți crusta de pizza
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza Pregătită
4
În bolul mixerului electric, amestecați făina de tapioca, făina de orez alb, făina de naut, făina de sorg, guma de xant și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Tapioca
Făină De Năut
Făină De Sorg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
5
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați laptele și 1/4 cană de apă și încălziți până când este cald, dar nu fierbinte la atingere, aproximativ 1 minut (amestecul trebuie să se înregistreze între 105 și 115 F pe termometrul pentru bomboane). Se amestecă drojdia și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați amestecul de lapte-drojdie, albușurile de ou și 2 linguri de ulei pentru a usca ingredientele și, folosind atașamentul cu palete, bateți la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până când aluatul este foarte neted și foarte gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
Drojdie
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scoateți rafturile din cuptor, puneți piatră de pizza sau foaie de copt grea răsturnată pe fundul cuptorului și preîncălziți la 400 F. (Preîncălziți cel puțin 45 de minute dacă folosiți piatră de pizza sau 20 de minute dacă folosiți foaie de copt.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
8
Au pregătit două pătrate de 12 inch hârtie pergament. Răzuiește jumătate de aluat pe fiecare pătrat și formează fiecare jumătate într-o bilă. Înveliți fiecare bilă cu 2 lingurițe de ulei, apoi folosiți vârfurile degetelor unse pentru a bate și întinde fiecare bilă într-o rundă cu diametrul de 9 inci, grosime de 1/4 inci, cu o margine groasă de 1/2 inci. Acoperiți ușor rundele cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până când fiecare pizza are aproximativ 10 inci în diametru, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Plastic
9
Folosind coaja de copt, transferați 1 crustă cu pergament pe piatra de pizza preîncălzită și coaceți până când partea superioară este umflată și fermă, iar partea inferioară este crocantă, 5 până la 10 minute. Folosind coaja de copt și aruncând hârtia pergament, transferați crusta coaptă în raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
10
Coaceți a doua crustă în același mod. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Crustele coapte pot fi făcute înainte și înghețate, învelite în folie de plastic, până la 1 lună. Decongelați în cuptorul 350 F până când este fierbinte, 4 până la 5 minute, înainte de topping și fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
12
Pizza de top și friptură
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
14
Transferați crustele coapte pe 2 foi mari de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
15
Ungeți 1 linguriță de ulei de măsline peste fiecare crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
16
Întindeți fiecare cu sos, lăsând bordura de 1/2 inch goală, apoi presărați fiecare cu mozzarella și Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
Sos
17
Stropiți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
18
Fierbeți pizza la aproximativ 4 inci de căldură, rotindu-se după cum este necesar pentru rumenire uniformă, până când brânza clocotește și se rumeneste pe alocuri și crusta este maro aurie, 4 până la 8 minute. Împrăștiați cu busuioc, feliați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Busuioc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch