Pizza de Squash de vară cu usturoi prăjit și CR Aproxme fra aprox. che

Reteta Pizza de Squash de vară cu usturoi prăjit și CR fra fra FRA este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă prăjită de dovleac cu cremă Fraiche, Supă Prăjită De Dovlecei De Nucă Cu Lime Cr Ampermme Fra Aproxince, și bezea cu fructe proaspete de vară și cremă de vanilie fraiche.
Instrucțiuni
Scoateți aluatul din frigider cu 2 ore înainte de coacere.
Se lasa sa se odihneasca la temperatura camerei pe o suprafata usor inflorita, pudrata cu faina si acoperita cu folie de plastic.
Se încălzește cuptorul sau, de preferință, cuptorul cu prăjitor de pâine la 350 F. Se condimentează usturoiul cu sare și piper kosher și se acoperă ușor cu ulei de măsline. Înfășurați în folie de aluminiu și prăjiți până când este foarte moale, aproximativ 45 de minute. Strângeți printr-un ricer sau apăsați fiecare cuișor cu partea unui cuțit mare pentru a îndepărta carnea de pe piei.
Încălziți cuptorul la maxim cu o piatră de pizza cu 1 oră înainte de coacere, folosind căldură prin convecție, dacă este posibil.
Se combină usturoi prăjit; CR cca fra cca; 1/4 ceașcă Parmigiano-Reggiano, fin ras; Asiago, fin ras; suc de lamaie; și cimbru. Feliați dovleceii cât mai subțire posibil.
Pentru fiecare plăcintă, lucrând pe o suprafață ușor făinată, întindeți cu grijă o rundă de aluat cât mai subțire posibil.
Se transferă într-o coajă ușor făinată și se acoperă cu jumătate din amestecul de usturoi. Aranjați feliile de dovlecei atractiv, suprapunându-le ușor.
Coaceți pe piatră de pizza până când crusta este profund caramelizată și dovleceii abia încep să se rumenească, aproximativ 5 minute la 550 F. Se acoperă cu Parmigiano-Reggiano ras fin și coajă de lămâie, se stropesc cu ulei de măsline și se presară cu sare de mare grosieră. Feliați și serviți.