Pizza de rață cu Hoisin și Scallions

Pizza de rață cu Hoisin și Scallions
Rețeta Pizza de rață cu Hoisin și Scallions ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 157 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, ardei gras, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza De Rață Cu Hoisin Și Scallions, Pizza de rață afumată cu rețetă Hoisin, și Pui Hoisin La Grătar Și Scallions Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați rața cu pudră de cinci condimente, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare. Gatiti rața până se rumeneste, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați tigaia în cuptor; coaceți rața până când afară este gătită, dar în interior este rară, 8 până la 10 minute. Se răcește 4 până la 5 minute. Tăiați subțire pe diagonală în 8 bucăți, apoi tăiați fiecare în jumătate. Pune deoparte. Formați aluatul în 8 bile uniforme, apoi aplatizați pentru a forma discuri de 3 inci și așezați-le pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Întindeți sosul hoisin pe cruste cu o perie de patiserie. Se acoperă cu spanac, brânză, ardei gras și rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Ardei GrasArdei Gras
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Coaceți până când brânza este topită și cu bule, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați și garnisiți cu scallions și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
8
Auto

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista