Pizza cu șuncă și brânză
Pizza cu șuncă și brânză necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 4 porții. O porție conține 252 de calorii , 21 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și cumpărați mozzarella parțial degresată, arpagic, șuncă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 49% . Mini-pizza cu anghinare, brânză Kalamata și roșii uscate la soare cu usturoi și rozmarin , pizza pita cu mere sotate și bacon și mini-pizza vegetariană din foietaj sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Întindeți sosul Alfredo peste lipii. Presărați cu brânză elvețiană, șuncă, mozzarella și chives.
Așezați pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 175°C timp de 10-15 minute sau până când brânza se topește.