Pizza Cu Vinete

Pizza Cu Vinete
Reteta Pizza de vinete ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de asiago, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete "Pizza", Pizza Cu Vinete, și Pizza cu vinete.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în rondele groase de 1/3 inch și aranjați în 1 strat pe o foaie mare de copt căptușită cu folie. Periați ușor ambele părți cu ulei și condimentați cu sare. Se fierbe la 2 până la 3 inci de la căldură până se rumenesc și se înmoaie, 3 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă. Amestecați făina și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați ulei și amestecați. Cu motorul pornit, adăugați amestecul de drojdie dintr-o dată, amestecând până când aluatul formează o bilă. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată 5 minute. Puneți într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, 1 până la 1 1/4 ore. În timp ce aluatul crește, puneți o piatră de pizza pe cel mai mic raft al cuptorului (îndepărtați alte rafturi) și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
4
Se pudrează aluatul cu făină pe o suprafață făinoasă, apoi se modelează și se întinde într - o rundă de 12 până la 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Presărați generos coaja unui brutar cu făină și transferați cu grijă aluatul în ea. Smucitură coaja; dacă aluatul se lipeste, ridicați-l și presărați făină dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Aruncați împreună brânzeturile și presărați 1/4 peste aluat. Acoperiți cu vinete, suprapunându-l și presărați cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
AluatAluat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoiul și ardeiul roșu, amestecând, până când sunt parfumate, 30 până la 40 de secunde. Lingurați uniform peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
VineteVinete
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei și înclinați coaja, smucind-o ușor. Când marginea pizza atinge piatra, trageți rapid înapoi coaja pentru a transfera în piatră (nu mișcați pizza) și coaceți până când aluatul este crocant și rumenit, 12 până la 15 minute. Glisați coaja sub pizza pentru a o scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista