Pizza cu sparanghel și roșii prune
Rețeta Pizza cu sparanghel și roșii prune se poate face în aproximativ 20 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 81 g de grăsimi și un total de 933 de calorii . Pentru 5,87 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 85% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu prune cu migdale cu cremă frage , Tort cu prune cu zahăr albastru și Tort cu prune proaspăt .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați capetele dure de pe sparanghel, lăsând vârfuri fragede de 4 sau 5 inci lungi ale sulițelor.
Puneți blaturile într-o tigaie mică în 1/2 inch de apă clocotită. Acoperiți tigaia și gătiți sparanghelul la abur timp de 2 minute. Puneți sparanghelul sub apă rece și scurgeți bine.
Tăiați sulițele în bucăți de 1 inch pe diagonală.
Întindeți o foccacia cu un strat subțire de sos pesto. Ungeți partea de sus a plăcintei cu brânză Fontina tăiată cubulețe.
Adăugați o împrăștiere de sparanghel tocat și roșii prune tăiate cubulețe.
Coaceți direct pe grătarul cuptorului sau pe o tavă pentru pizza perforată.
Coaceți plăcinta cu foccacia timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit pe grătarul din mijloc sau până când brânza se topește, iar marginile pizza sunt crocante și aurii închis.
Combinați busuiocul, nucile de pin și usturoiul într-un robot de bucătărie cu un strop de ulei de măsline. Amestecați grosier, oprindu-vă din când în când pentru a răzui părțile laterale.
Se pune într-un castron mic și se amestecă uleiul de măsline rămas (după cum este necesar), parmezan și piper, după gust.