Pizza Cu Somon Afumat Și Mărar
Rețeta de somon afumat și mărar Pizzan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați baza, ceapa, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu somon afumat cu ceapă roșie și mărar, Pizza cu somon afumat cu ceapă roșie și mărar, și Pizza cu somon afumat, mărar și brânză de capră a lui Sam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați aluatul într-o bază de 14 inci
Adăugați ingrediente pe baza de aluat
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului
Tăiați în 8 felii fiecare
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.