Pizza Cu Somon Afumat
Reteta Pizza somon afumat ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 5 porții cu 234 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână capere, cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Topping De Pizza-Pizza Cu Somon Afumat, Pizza Cu Somon Afumat, și Pizza Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intepati aluatul preparat (vezi "totul despre aluat" de mai jos) cu furculita.
Coaceți la 450 timp de 1012 minute sau până când sunt crocante.
Combinați crema de brânză cu mărar proaspăt tocat și suc de lămâie.
Răspândiți amestecul pe crustă. Se acoperă cu somon afumat, capere și ceapă roșie feliată.
Garnisiți cu mărar proaspăt, dacă doriți.
Se taie în 5 felii; servi.
De unde să-l cumpărați: puteți obține aluat de pizza refrigerat la pizzeria sau supermarketul local (Trader Joe ' s, Whole Foods și Albertsons fac cele grozave).
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a-l rula și aranjați grătarul cuptorului în poziția cea mai joasă. Apoi urmați aceste instrucțiuni, adăugați toppinguri și coaceți.
Pizza prep: Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați 1 (1 kilogram) de grâu integral sau aluat de pizza obișnuit cumpărat din magazin pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, într-un dreptunghi rotund de 13 inci sau 13 x 12 inci. Pulverizați ușor o foaie mare de copt cu ulei de măsline; se presară cu făină de porumb.
Transferați aluatul pe foaia pregătită.
Rulați laturile de 1 inch pentru a forma o jantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.