Pizza cu scoici albe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 534 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oregano, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Scoici Albe, Pizza Cu Sos De Scoici Albe, și Supă de scoici roșii și albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt cu margini inversate pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
3
Se amestecă usturoiul și 1/4 cană de ulei de măsline într-un castron mic. Frământați aluatul de aproximativ 6 ori pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rulați și întindeți într-o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați aluatul pe o coajă de pizza sau pe o altă foaie de copt inversată, prăfuită cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Ungeți jumătate din uleiul de usturoi peste aluat; condimentează cu sare. Împrăștiați mozzarella și scoicile peste crustă; stropiți cu 2 linguri de suc de scoică rezervat și uleiul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se presară oregano, parmezan și sare după gust. Glisați pizza pe piatra de pizza preîncălzită sau pe foaia de copt (făina de porumb o va ajuta să alunece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
8
Coaceți până când crusta devine maro deschis, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Chiar înainte ca pizza să fie gata, stropiți rucola cu ulei de măsline și suc de lămâie. Feliați pizza; acoperiți fiecare bucată cu rucola și condimentați cu fulgi de ardei roșu, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Gagnon beciurile Chardonnay Reserve (Oaked) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Oaked)
Acest Chardonnay de pe coasta Sonoma este la fel de mare și îndrăzneț pe cât poate fi chardonnay. Îmbătrânirea sur Lie în butoaie de stejar conferă acestui vin o aromă echilibrată de stejar, untos, cu doar aciditatea potrivită.