Pizza cu rucola cu ouă Pocate

Pizza cu rucola cu ouă Pocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pâine prăjită cu Avocado cu ouă Pocate, rucola și Zaatar, Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate, și Pizza Cu Ouă, Ardei Roșii Prăjiți, Măsline Și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Desfaceți aluatul de pizza pe o foaie de copt ușor acoperită cu spray de gătit; se introduce în cuptorul de preîncălzire.
Coaceți ca cuptorul se încălzește timp de 7 minute.
Combinați ricotta și 1/4 cană Romano.
Scoateți tigaia din cuptor. Răspândiți rapid amestecul de brânză peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 5 minute.
În timp ce pizza se coace, adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic.
Adăugați oțet. Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de cremă și turnați ușor în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana la gradul dorit de coacere. Scoateți cu grijă ouăle din tigaie folosind o lingură cu fante.
Combinați rucola, restul de 1/4 cană de brânză Romano și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; aruncați bine. Pizza de Top cu amestec de rucola și ouă; se presara cu piper.