Pizza cu roșii, sparanghel și busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza cu roșii, sparanghel și busuioc. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel tăiat în diagonală, pesto comercial, brânză mozzarella pre-mărunțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza cu roșii proaspete și busuioc, Pizza cu cârnați, roșii și busuioc, și Da, Ai Ghicit! Pizza Caprese cu roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Sparanghel la abur, acoperit, 2 minute sau până când este crocant. Clătiți sub apă curentă rece; se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați crusta de pizza pe o tigaie de pizza sau o foaie de copt. Înveliți ușor crusta de pizza cu spray de gătit.
Răspândiți pesto uniform peste crustă. Aranjați roșiile și sparanghelul peste pesto.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când brânza se topește și pizza este bine încălzită.
Scoateți din cuptor și presărați busuioc.
Tăiați în 8 felii și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.