Pizza Cu Pâine Franțuzească Ni

Pizza Cu Pâine Franțuzească Ni
Ni pizza pâine franțuzească ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 379 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați roșii Rome, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Pizza Cu Pâine Franțuzească Ni, Franceză într-o clipită: salată de pâine ni Nicolas Panzanella, și Pizza Cu Pâine Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450. Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Întindeți roșiile, ardeiul gras și ceapa pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Periați ambele părți ale legumelor cu aproximativ jumătate din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Coaceți neacoperit 12 până la 15 minute sau până când ceapa este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Reduceți temperatura cuptorului la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți legumele și folia din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați jumătățile de pâine, tăiate în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Periați cu pansamentul rămas. Se acoperă uniform cu legume prăjite, ouă, măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Tăiați în felii de 2 inci.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista