Pizza cu pui la gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza cu pui la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 913 calorii , 53 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 3,44 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, brânză gouda, sos de grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt pizza cu pui la grătar , pizza rapidă cu pui la grătar și pizza mini cu pui la grătar .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adaugati faina integrala de grau, uleiul, mierea, sarea si 1-1/2 cani de faina. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Pe o suprafață ușor înfăinată, împărțiți aluatul în patru părți.
Rotiți fiecare într-un 10 inchi. cerc; construiți ușor marginile. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți puiul și ceapa în 1 lingură de ulei până când puiul nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă sosul de grătar; căldură prin.
Se ia de pe foc si se da deoparte.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ungeți ambele părți ale aluatului cu uleiul rămas. Grătiți aluatul, acoperit, la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când crusta se rumenește ușor.
Puneți partea la grătar a fiecărei pizza cu amestecul de pui, brânzeturi și rondele de ardei. Aduceți pizza la grătar.
Acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute sau până când crusta este ușor rumenită și brânza este topită, rotind pizza la jumătatea gătirii pentru a asigura o crusta uniformă rumenită.
Presarati busuioc daca doriti.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Luna Vineyards Sangiovese cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Luna Vineyards Sangiovese]()
Luna Vineyards Sangiovese
Sangiovese din Napa Valley 2009 este parfumat cu arome de cireșe negre, zmeură, lemn de santal și o notă de vanilie. Cireșul Bing domină mijlocul gurii, accentuat de zmeură și note de lemn de santal. Finalul începe cu note minerale atrăgătoare și se termină cu o infuzie de condimente de boabe de cacao.