Pizza cu pui la gratar
Pizza cu pui la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD per porție. O porție conține 565 de calorii, 32 g de proteine și 16 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sos de grătar cu miere, usturoi, pui, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 40%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza cu pui la grătar, Pizza cu pui la grătar și Pizza cu curcan la grătar.
Instrucțiuni
Așezați crusta pe un 14-in. tava pentru pizza.
Întindeți sosul de grătar la 1/2 inch de margini.
Se presară cu ceapă, pui și brânză.
Coaceți la 350° timp de 10 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Domaine Ravaut: Vinul Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 79 de dolari pe sticlă.
![Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir]()
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
O nuanță roșiatică de bronz dezvăluie vârsta acestui vin, dar are încă din plin viață. Un nas profund și bogat sugerează cireșe negre coapte, cuișoare și cassis. După ce vinul a avut timp să respire, începe să dezvăluie și mai multe condimente și fructe. Bea frumos acum, dar probabil că va rămâne atractiv cel puțin până în 2019.