Pizza cu Prosciutto, roșii și parmezan
Pizza cu Prosciutto, roșii și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza pre-coaptă, parmezan, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza Albă Cu Prosciutto, Rucola Și Roșii, Roșii la grătar cu brânză, Prosciutto și busuioc, și Prosciutto Cotto, Brânză Parmigiano Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Întindeți sosul marinara uniform peste crustă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Combinați mozzarella și parmezanul și presărați uniform peste sos. Se acoperă cu prosciutto și felii de roșii.
Coaceți până când brânza este bulboasă și crusta se rumeneste în jurul marginilor (12-15 minute).
Scoateți din cuptor și distribuiți uniform frunzele de busuioc peste pizza.
Lăsați pizza să se stabilească timp de 5 minute. Feliați în 8 bucăți și serviți imediat.
On-the-Go alternativă: alegere sănătoasă Caf Steamers pui Pesto Classico.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.