Pizza cu Prosciutto, roșii și parmezan

Pizza cu Prosciutto, roșii și parmezan
Pizza cu Prosciutto, roșii și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza pre-coaptă, parmezan, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza Albă Cu Prosciutto, Rucola Și Roșii, Roșii la grătar cu brânză, Prosciutto și busuioc, și Prosciutto Cotto, Brânză Parmigiano Și Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți sosul marinara uniform peste crustă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Combinați mozzarella și parmezanul și presărați uniform peste sos. Se acoperă cu prosciutto și felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProsciuttoProsciutto
ParmezanParmezan
SosSos
5
Coaceți până când brânza este bulboasă și crusta se rumeneste în jurul marginilor (12-15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și distribuiți uniform frunzele de busuioc peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați pizza să se stabilească timp de 5 minute. Feliați în 8 bucăți și serviți imediat.
8
On-the-Go alternativă: alegere sănătoasă Caf Steamers pui Pesto Classico.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista