Pizza cu patru brânzeturi cu smochine și prosciutto

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă pizza cu patru brânzeturi cu smochine și prosciutto. Pentru 3,64 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 891 de calorii , 42 g de proteine și 46 g de grăsimi . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, apă caldă, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza cu smochine și brânză de capră cu pesto , Pizza cu smochine și Mangalitsa Speck și Pizza Paneer & Fig .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți smochinele într-un bol și acoperiți-le cu suc de mere.
Lăsați la macerat timp de 15 minute.
Adăugați smochinele și un strop de suc de mere într-o tigaie la foc mic.
Adăugați zahărul brun și gătiți până când lichidul se reduce la un sirop.
Preîncălziți grătarul și cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați drojdia, apa și zahărul până când drojdia se dizolvă într-o culoare netedă, bej.
Se lasa sa stea 5 minute.
Cu ajutorul unui mixer cu stand, adăugați făina, sarea, uleiul de măsline și oțetul.
Se amestecă până când aluatul se formează într-o bilă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Pune aluatul într-un vas uns cu ulei, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la crescut 30 de minute.
Rulați aluatul în 1 pizza mare sau de dimensiuni mai mici pentru a fi folosit ca aperitiv.
Pune aluatul pe o piatră de pizza preîncălzită, dacă se coace la cuptor sau pe o tavă de grătar cu plasă, dacă folosești grătar. Gatiti pana cand aluatul este suficient de ferm pentru a adauga toppinguri.
Presărați fontina, gruyere și mozzarella peste pizza. Folosiți doar o cantitate mică de brânză albastră, astfel încât să nu copleșiți aroma generală. Împrăștiați smochinele glazurate și fâșiile lungi de prosciutto deasupra brânzei.
Pune pizza înapoi în cuptor sau pe grătar până când brânza s-a topit și marginile au atins culoarea crocantă aurie sau textura crocantă dorită.
Scoateți pizza pe o masă de tăiat și feliați.