Pizza cu parmezan pepperoni cu brânză

Pizza cu parmezan pepperoni cu brânză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Cheesy Pepperoni Parmezan Pizzan. O porție conține 685 de calorii , 27 g de proteine și 25 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Un amestec de sare, brânză parmezan, pepperoni și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ pizza cu pepperoni cu brânză , rulourile de pizza cu pepperoni cu brânză și batoanele de pizza cu pepperoni cu brânză .

Instrucțiuni

1
Amestecă 4 căni de făină, 1 cană de parmezan, drojdie și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
½ Cană Sos De Roșii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi și Oregano½ Cană Sos De Roșii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi și Oregano
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apă și ulei; amestecați până când amestecul formează un aluat moale. Framantam pe suprafata usor infainata 5 minute sau pana cand este omogen si elastic, adaugand treptat faina ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tăiați aluatul în 4 bucăți. (Fiecare bucată este suficientă pentru o pizza de 12 inchi.) Pulverizați 1 bucată de aluat cu spray de gătit; acoperiți lejer cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Lasă să stea 15 minute. Consultați sfatul despre cum să păstrați aluatul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1
Încinge cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rulați 1 bucată de aluat (după ce a stat 15 minute) într-o rotundă de 12 inchi pe o suprafață ușor înfăinată; pune pe tava pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Coaceți 6 minute. Acoperiți cu sos de roșii, roșii scurse, mozzarella, pepperoni și 1 lingură parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți 15 minute sau până când mozzarella se topește și marginea crustei este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați pizza în 6 felii.

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza poate fi combinată cu Sangiovese, Shiraz și Vin Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista