Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Cheesy Pepperoni Parmezan Pizzan. O porție conține 685 de calorii , 27 g de proteine și 25 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Un amestec de sare, brânză parmezan, pepperoni și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ pizza cu pepperoni cu brânză , rulourile de pizza cu pepperoni cu brânză și batoanele de pizza cu pepperoni cu brânză .
Instrucțiuni
1
Amestecă 4 căni de făină, 1 cană de parmezan, drojdie și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
½ Cană Sos De Roșii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi și Oregano
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați apă și ulei; amestecați până când amestecul formează un aluat moale. Framantam pe suprafata usor infainata 5 minute sau pana cand este omogen si elastic, adaugand treptat faina ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Tăiați aluatul în 4 bucăți. (Fiecare bucată este suficientă pentru o pizza de 12 inchi.) Pulverizați 1 bucată de aluat cu spray de gătit; acoperiți lejer cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Lasă să stea 15 minute. Consultați sfatul despre cum să păstrați aluatul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Încinge cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rulați 1 bucată de aluat (după ce a stat 15 minute) într-o rotundă de 12 inchi pe o suprafață ușor înfăinată; pune pe tava pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Coaceți 6 minute. Acoperiți cu sos de roșii, roșii scurse, mozzarella, pepperoni și 1 lingură parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți 15 minute sau până când mozzarella se topește și marginea crustei este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pizza poate fi combinată cu Sangiovese, Shiraz și Vin Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.