Pizza Cu Ouă, Ardei Roșii Prăjiți, Măsline Și Rucola
Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de apă rece, făină de porumb, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și Rucola, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Pizza ni aproximoise cu măsline, ardei roșii și grosolane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 2 linguri de apă caldă într-un castron mare de mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat; presărați drojdia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 15 minute (amestecul nu va fi spumos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Adăugați ambele făină, 1/2 cană apă rece și 1 linguriță sare grosieră; se amestecă la viteză medie-mică 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Apă
4
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi amestecați la viteză medie până când aluatul este neted, elastic și ușor lipicios, aproximativ 3 minute. Bol mediu cu ulei ușor. Adunați aluatul în bilă și transferați-l în vasul pregătit; întoarceți-vă pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei 30 de minute. Se răcește aluatul peste noapte. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Transferați vasul într-o zonă caldă fără curenți și lăsați aluatul să crească, acoperit, până când este foarte ușor pufos, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați piatra de pizza sau foaia de copt fără margini în cuptor; preîncălziți la 260°.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
7
Presărați generos paleta de pizza sau o altă foaie de copt cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci; transferați la paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Ungeți aluatul cu ulei; împrăștiați ardeii, apoi măslinele peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Măsline
Aluat
Ulei De Gătit
10
Se presară parmezan și rozmarin. Aranjați inele de ceapă deasupra pizza, distanțându-vă. Glisați pizza pe piatră sau foaie de copt în cuptor; coaceți până se rumenesc ușor, dar nu crocant, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Rozmarin
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
11
Scoateți pizza din cuptor și spargeți ușor 1 ou în fiecare inel de ceapă. Întoarceți pizza la cuptor și continuați să coaceți până când ouăle sunt setate ușor și crusta este aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ceapă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Presărați pizza cu sare și piper. Împrăștiați rucola peste.