Pizza Cu Ouă
Pizza cu ouă durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 337 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, unt, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Pizza cu ouă și rachete, Pizza cu ouă și rachete, și Pizza cu ouă și rachete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle; adăugați piper verde, lapte, sare, piper și oregano. Topiți untul într-o tigaie; adăugați amestecul de ouă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se pun ouale.
Se ia de pe foc. Împărțiți și prăjiți brioșele englezești; se întinde cu sos de pizza. Puneți amestecul de ouă pe brioșe.
Se presară cu cârnați, măsline și brânză.
Așezați sub broiler câteva minute pentru a se încălzi.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza poate fi asociată cu vin Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Avignonesi Poggetto di Sopran Alleanza Vino Nobile di Montepulciano cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Avignonesi Poggetto di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano]()
Avignonesi Poggetto di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Vinul arată grație și eleganță, buchetul este complex cu tonuri de tartă de zmeură, condimente indiene, în special cuișoare și cardamom. Taninurile sunt mătăsoase, cu un finisaj lung persistent.vinul său este făcut cu struguri Sangiovese care evidențiază trăsăturile echilibrate și armonioase ale habitatului său. Vinul prezintă un corp mediu elegant, taninuri fără sudură și un profil de degustare distinctiv. Excelent pentru 'acum' dezvăluie un potențial impresionant de îmbătrânire.