Pizza cu ou și spanac
Reteta de ou și spanac Pizzan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză pizza, ouă, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, Pizza Cu Spanac, și Plăcintă Cu Pizza Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Pe o foaie mare de cookie-uri, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 14x6 inci.
Se presara cu praf de usturoi.
Se întinde uniform cu brânză ricotta. Se acoperă cu spanac și brânză mărunțită. Faceți trei puțuri mici care coboară în mijlocul pizza și rupeți ușor un ou în fiecare puț. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți 12 până la 18 minute sau până când crusta este aurie, brânza este topită și gălbenușurile de ou sunt fierte.
Scoateți pizza la placa de tăiere. Se acoperă cu roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.