Pizza cu Mozzarella și busuioc
Mozzarellan și busuioc Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de pizza, brânză mozzarella, Aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza cu cârnați, Mozzarellan și busuioc, Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, și Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc.
Instrucțiuni
Așezați aluatul de Pizza pe o foaie mare de hârtie pergament. Acoperiți cu un prosop umed; lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 50
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe hârtie pergament. Crimpați marginile aluatului pentru a forma o margine de 1/2 inch. Glisați aluatul și hârtia pergament pe o foaie mare de copt.
Așezați pe raftul inferior în cuptor.
Coaceți la 500 timp de 5 minute.
Întindeți sosul de Pizza uniform pe crustă, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu felii de brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza se topește.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute. Se acoperă cu frunze de busuioc; tăiat în pene.
Notă: Dacă utilizați aluat de Pizza refrigerat, lăsați aluatul să crească conform instrucțiunilor de la Pasul 1 timp de 1 oră. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon