Pizza Cu Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Pizzan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 779 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Miel Grecesc, Plăcinte cu pizza de miel, și Pizza pita cu miel și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul și lăsați să crească prima dată conform instrucțiunilor.
Pentru a face toppingul, într-o tigaie mare și grea, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și gătiți, despărțindu-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron, apoi aruncați grăsimea din tigaie.
Puneți tigaia la foc mediu și adăugați restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați ceapa și usturoiul și saut-ul până se înmoaie și ușor auriu, aproximativ 8 minute. Întoarceți mielul în tigaie, adăugați cimbru și oregano și gătiți, amestecând ocazional, timp de 2-3 minute.
Adăugați roșiile și bulionul și zdrobiți roșiile cu o furculiță pentru a elibera aroma. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul este gros, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Între timp, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale, formați fiecare bucată într-un disc și lăsați să crească pentru a doua oară conform instrucțiunilor. Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F (200 buc. c). Praf 2 foi mari de copt cu rame cu făină de porumb.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți 1 disc de aluat într-o rundă de aproximativ 6 inci (15 cm) în diametru și 1/2 inch (12 mm) grosime. Ciupiți în jurul marginii pentru a crea o jantă de 1/2 inch (12 mm) și așezați Runda pe jumătate dintr-o foaie de copt prăfuită cu făină de porumb. Aranjați o pătrime din amestecul de miel uniform peste crustă, lăsând janta neacoperită. Repetați pentru a asambla a doua pizza, așezând-o lângă prima pe cealaltă jumătate a foii de copt.
Coaceți până când aluatul este setat și maro auriu, 10-12 minute. Între timp, asamblați restul de 2 pizza pe a doua tigaie și introduceți-le în cuptor când primul lot este gata.
Tăiați toate pizza în felii și serviți.
Apare cu permisiunea Clubului de cină: mese potrivite pentru copii pe care întreaga familie le va iubi. Rețete de Susie Cover; Fotografii de Con Poulos. Drepturi de autor 2011 de Susie ' s Supper Club, LLC.