Pizza cu Gorgonzola, roșii și busuioc
Pizza cu Gorgonzola, roșii și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii cherry, frunze de busuioc, gorgonzola și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu Gorgonzola, rosii si busuioc, Pizza cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto, și Supă De Busuioc De Roșii Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Întindeți aluatul de pizza la o grosime de 1/4 inci. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 până la 2 1/2 inci, tăiați 18 cercuri din aluat. Aranjați cercurile pe o foaie mare de copt mare.
Presărați brânza Gorgonzola peste cercuri. Se acoperă cu roșiile, apăsându-le ușor în aluat.
Coaceți până când pizzetele se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Stropiți pizzetele cu ulei.
Presărați busuiocul peste pizzete.
Se presară cu sare și piper. Aranjați pizzetele pe un platou și serviți imediat.