Pizza cu făină de naut cu roșii și parmezan
Rețeta Pizza cu făină de naut cu roșii și parmezan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de naut, rozmarin, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crustă De Pizza Cu Făină De Năut, Pizza Cu Făină De Năut Pentru Micul Dejun, și Paste din făină de năut cu praz zest și sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Cerneti faina de naut cu sarea intr-un bol mediu. Adăugați încet 1/4 cană de apă, amestecând constant pentru a forma o pastă. Bateți cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Bateți restul de 3/4 cană de apă și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi amestecați rozmarinul.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, rezistentă la cuptor. Amestecați aluatul o dată, turnați-l în tigaie și stropiți deasupra restul de 2 linguri de ulei de măsline. Gatiti pizza la foc moderat pana cand partea de jos este aurie si crocanta, iar partea de sus este aproape gata, 2 pana la 3 minute. Spargeți orice bule mari de aer cu vârful unui cuțit.
Presărați Roșia, ceapa, parmezanul și piperul deasupra, apoi așezați tigaia sub broiler și gătiți până când pizza este aurie și crocantă, 4 până la 5 minute. Glisați pizza pe o suprafață de lucru, tăiați-o în pene și serviți fierbinte.