Fructe Pizzan III necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 610 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,47 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de topping biciuit, făină, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pizza Cu Fructe, Pizza Cu Fructe, și Pizza Cu Fructe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pizza de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a face crusta: într-un castron mare, amestecați împreună făina, untul și zahărul; aluatul trebuie să fie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se întinde în tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute sau până se rumenesc. Se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până la pufos. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.