Pizza Cu Fructe De Mare
Pizza cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, brânză provolone, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Cu Fructe De Mare, Pizza Pita Cu Fructe De Mare, și Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă jumătate din făină, uleiul, sarea și zahărul. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul suficient de ușor de manevrat.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați aproximativ 10 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron mare Uns cu scurtare, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească în loc cald 20 de minute.
Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore, dezumflând aluatul ocazional.
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 260°.pe suprafața ușor făinată, apăsați sau Rulați aluatul în Runda de 12 inci.
Așezați pe ecranul de pizza ungară sau într-o tigaie de pizza perforată de 12 inci. Apăsați aluatul de la centru la margine, astfel încât marginea să fie mai groasă decât centrul.
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte.
Întindeți sosul de pizza peste aluat până la 1/2 inch de margine.
Presărați brânzeturi peste sos. Aranjați creveți, hamsii și scoici pe brânzeturi.
Presărați busuioc, piper și usturoi peste fructe de mare.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când creveții sunt roz și fermi, scoicile sunt albe și brânzeturile sunt topite.