Pizza Cu Fructe
Pizza cu fructe ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 240 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de unt, fructe, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pizza Cu Fructe, Pizza Cu Fructe, și Pizza Cu Fructe Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați ușor tigaia de pizza de 14 inci sau tigaia de copt de 15x10 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul topit și oul până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Amestecați ușor glazura în frișcă.
Răspândiți peste pizza cookie. Aranjați fructele deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto