Pizza Cu Dovlecei La Grătar

Rețeta pizza cu dovlecei la grătar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 578 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, mozzarella grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Dovlecei La Grătar, Pizza cu dovlecei și ierburi la grătar, și Mușcături De Pizza Cu Dovlecei La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul cu gaz pentru gătit la foc moderat. Preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi, dacă este necesar, reduceți la căldură specificată în rețetă.
Între timp, tocați usturoiul cu un cuțit mare și greu, apoi amestecați-l într-o pastă cu un vârf de sare folosind partea plată a cuțitului.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă 1 linguriță de ulei de măsline.
Întindeți aluatul cu degetele într - un dreptunghi de 12 pe 10 inci pe o foaie mare de copt și frecați cu 1 linguriță de ulei de măsline. Acoperiți aluatul cu folie de plastic.
Aruncați dovleceii cu sare (1/4 linguriță) și 1 lingură de ulei de măsline într-un castron. Grill zucchini pe grătar ușor uleiat, acoperit, întorcându-se ocazional, până la licitație, 4 până la 5 minute în total. Întoarceți-vă la castron.
Aduceți aluatul, uleiul de usturoi și brânza în zona grătarului. Aluatul la grătar, Uns cu ulei în jos, pe grătar ușor uns, acoperit, până când partea inferioară este maro aurie, 2 până la 4 minute.
Întoarceți crusta folosind clești și periați cu ulei de usturoi.
Presărați cu jumătate de brânză, apoi aranjați dovleceii, suprapunându-se ușor, în 1 strat pe brânză.
Presărați brânza rămasă deasupra și pizza la grătar, acoperită, până când partea inferioară se rumeneste și brânza se topește, 3 până la 5 minute.
Transferați pizza cu clești și o spatulă pe o tăietură, apoi presărați oregano și stropiți cu linguriță rămasă ulei de măsline.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, pizza poate fi gătită într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat, acoperită slab cu folie după stropirea cu brânză.