Pizza Cu Dovlecei-Ciuperci
Reteta Zucchini-ciuperci Pizzan este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ciuperci, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, și Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron, aruncați dovleceii cu 2 linguri de ulei și dați deoparte.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul în formă de dreptunghi, la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch și transferați pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți aluatul cu dovleceii, suprapunându-se ușor și lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii.
Se presară cu jumătate de sare.
Coaceți până când crusta devine maro auriu deschis, 20 până la 25 de minute.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați ciupercile, ceapa și sarea rămasă și gătiți până devin ușor aurii, 4 până la 5 minute. Pune deoparte.
Tăiați pizza și serviți-o acoperită cu ciuperci și ceapă și parmezan.