Pizza cu creveți-Pesto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 572 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână pesto de grădină, creveți, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Cu Creveți-Pesto, Pesto de ardei roșu și pizza cu creveți, și Pizza Cu Creveți Și Pesto La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 (mediu) de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Cojiți creveții și feliați-i pe jumătate pe lungime; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Saut ceapă, ardei gras, sare și piper în 1/2 linguriță. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mare. Saut creveți în restul de 1 linguriță. ulei fierbinte 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați creveți în amestecul de ceapă și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Ceapă
6
Împărțiți aluatul în 6 porții egale. Presărați ușor făină pe o suprafață mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Rulați fiecare porție într-o rundă de 6 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci). Transferați cu grijă rondele de aluat de pizza pe o tăietură sau o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Făină De Porumb
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Foaie De Copt
8
Glisați aluatul de pizza pe grătarul de gătit al grătarului; răspândiți Pesto de grădină peste runde și acoperiți cu amestec de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Creveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Presărați fiecare cu 2 linguri. Parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
10
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 4 minute. Rotiți pizza cu un sfert de tură și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, încă 5 până la 6 minute sau până când crustele de pizza sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Serviți imediat.
12
* Pesto-ul refrigerat cumpărat din magazin poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Notă: se pot face runde individuale de aluat de pizza înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
14
Rulați conform instrucțiunilor și așezați între bucăți de hârtie de ceară presărate cu făină și făină de porumb; așezați într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon. Sigilați punga și răciți 8 ore.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.