Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro

Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro
Creveți la grătar și pizza Pesto coriandru ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 920 calorii, 33g de proteine, și 69G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze de pătrunjel, mozzarella de bivoliță, făină nealbită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 14 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro, Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro, și Frigarui de creveți cu pesto de coriandru și fistic la grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună drojdia și 1/4 cană de apă într-un bol mic și lăsați să stea 5 minute pentru a dovedi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați 1 3/4 căni de făină într-un bol mare cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se adaugă amestecul de drojdie, apa rămasă și uleiul și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Subţire-Subţire-
4
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până se omogenizează. Ungeți un castron mare cu restul de 1 linguriță de ulei, adăugați aluatul și întoarceți-l pentru a acoperi. Se acoperă și se pune într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți grătarul la înălțime. Odată ce aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Rotiți fiecare minge într-un cerc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Ungeți cu ulei și grătați pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Întindeți câteva linguri de pesto Cilantro peste fiecare pizza, deasupra cu câteva felii de mozzarella de bivoliță, apoi deasupra cu 4 frunze de creveți și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella De BivolMozzarella De Bivol
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Puneți pizza pe grătar până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Se servește fierbinte.
11
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Ungeți fiecare creveți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert (creveții vor fi opaci și vor deveni roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 14 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista