Pizza cu ciuperci, piper, măsline și capere

Pizza cu ciuperci, piper, măsline și capere
Reteta de ciuperci, piper, măsline și capere Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 656 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de ardei gras, ciuperci, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pizza prăjită cu ardei gras și măsline, Pizza Cu Pâine Franceză Cu Măsline Și Piper, și Pepper Jack și Pizza dublă de măsline Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului pe raftul cel mai de jos. Dacă aveți o piatră, puneți-o pe raft. Preîncălziți cuptorul la 288° sau cea mai ridicată temperatură a cuptorului, timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciuperci și amestecați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați usturoiul și ardeiul gras și saut până când feliile de piper sunt crocante-fragede, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
6
În timp ce legumele se gătesc, pudrați o coajă de pizza lată de 14 inci cu făină de porumb, apoi aplatizați aluatul deasupra. Folosind degetele ușor înfăinate sau un sucitor înfăinat, întindeți aluatul într - o rundă de 13 până la 14 inci. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Presărați coaja cu mai multă făină de porumb, dacă este necesar, pentru a vă asigura că crusta alunecă ușor pe coajă; altfel se va lipi când încercați să o transferați în cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Perie rămasă 1 lingură. ulei peste suprafața crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-Subţire-
9
Puneți sosul într-o spirală peste pizza, lăsând o margine de 1 inch. Împrăștiați amestecul de legume, măslinele și caperele peste pizza. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Glisați cu grijă pizza pe piatră.
11
Coaceți până când crusta este doar ușor carbonizată deasupra și aurie pe fund (ridicați o margine pentru a verifica) și brânza este topită și clocotită, aproximativ 8 minute. Folosind coaja, transferați pizza pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați pizza să se odihnească un minut sau 2, apoi feliați și serviți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista