Pizza cu ciuperci, dovlecei și brânză elvețiană
Pizza cu ciuperci, dovlecei și brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 932 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci, dovlecei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Curățați Ceapa De Ciuperci Și Pizza Elvețiană Pita, Ciuperci-Mac Și Brânză Elvețiană, și Pâine Cu Ciuperci Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Ulei două tigăi de pizza de 12 inci sau foi mari de copt. Apăsați aluatul într-un dreptunghi rotund de 12 inci sau 9 pe 13 inci, pe fiecare tigaie pregătită.
Coaceți până când aluatul începe să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând ocazional, până aproape fraged, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron mic.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași tigaie.
Adăugați ciupercile, sarea, piperul și cimbru și gătiți, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Întoarceți dovleceii în tigaie, adăugați vinul și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și tot vinul s-a evaporat, încă aproximativ 5 minute.
Întindeți amestecul de legume pe crustele de pizza parțial coapte.
Presărați fiecare cu brânză elvețiană și parmezan și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 10 minute.
Recomandare de vin: Nebbiolo este strugurele marilor vinuri italiene precum Barolo și Barbaresco. Vă puteți bucura de aromele sale complexe de ciuperci, condimente, petale de trandafir și căpșuni într-un Nebbiolo delle Langhe sau Nebbiolo d ' Alba mult mai puțin costisitor.
Note: dacă preferați să utilizați coji de pizza cumpărate din magazin, cum ar fi Boboli, pur și simplu începeți această rețetă cu pas
Întindeți toppingul direct pe coji la Pasul 4, nu este necesară pre-coacerea.