Pizza cu ciuperci Allie

Pizza cu ciuperci Allie
Pizza cu ciuperci Allie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 4256 calorii, 150g de proteine, și 110g de grăsime fiecare. Pentru $ 17.45 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, brânză mozzarella, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pizza cu ciuperci Allie, Cum să cu Allie: plăcintă cu mere, și Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Periați pe crusta de pizza pre-coaptă, acoperind întreaga suprafață. Stivați frunzele de spanac, apoi tăiați longitudinal în benzi de 1/2 inch; împrăștiați uniform peste crustă. Acoperiți pizza cu mozzarella mărunțită și acoperiți cu ciuperci feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
SpanacSpanac
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
CiuperciCiuperci
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza este topită și marginile sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista