Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola
Rețeta ceapa caramelizată și pizza Gorgonzola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 97 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, brânză gorgonzola, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Gorgonzola, și Ceapa Caramelizata-Pizza Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sote, topiți untul la foc mediu.
Călește ceapa în unt până când ceapa este moale și maro închis, aproximativ 25 de minute. Se amestecă zahărul și se continuă gătitul încă 1 sau 2 minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Ungeți o tigaie pentru pizza sau o foaie de prăjituri și apăsați aluatul la grosimea dorită.
Întindeți ceapa uniform peste aluat și acoperiți cu Gorgonzola mărunțită.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când ați terminat.