Ceapa caramelizată, cârnații și pizza cu busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 555 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 40%. Încercați Pizza cu cârnați de ceapă caramelizată și curcan, Pizza cu ceapă caramelizată și cârnați cu rucola, și Pizza Italiană Cu Cârnați Și Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați o foaie de copt grea (fără laturi) cu făină de porumb și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Într-o tigaie mare, topiți 3 linguri de ulei de măsline și untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sunt aurii si caramelizate, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați cârnații. Folosind o lingură de lemn, rupeți cârnații și gătiți, amestecând constant, până la fiert, aproximativ 8 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc cu diametrul de 13 inci, gros de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Întindeți amestecul de ceapă uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Presărați brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Coaceți până când crusta este aurie și brânza s-a topit, aproximativ 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor și presărați cu busuioc tocat.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.