Pizza cu ceapă caramelizată, brânză de capră și Prosciutto
Pizzetele cu ceapă caramelizată, brânză de capră și Prosciutto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 84 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă ați achiziționat aluat de pizza, sare kosher, ierburi de provence și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Smochine, Ceapă Caramelizată, Prosciutto Și Pizza Cu Brânză De Capră, Ceapă caramelizată, brânză de capră și Pizza Prosciutto, și Pâine plată cu brânză de capră și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 2 1/2-inch rotund cookie cutter
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul la foc mic.
Adăugați ceapa, sarea, piperul, ierburile de Provence și zahărul. Se amestecă pentru a combina. Continuați să gătiți la foc foarte mic, amestecând ocazional, până când ceapa este caramelizată și maro auriu închis, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Întindeți aluatul de pizza într-o rundă groasă de 1/4 inci. Folosind tăietorul de prăjituri, tăiați 24 de cercuri de aluat. Aranjați cercurile pe o foaie mare de copt grea.
Așezați o lingură mică de ceapă caramelizată pe fiecare cerc de aluat. Sus cu o cantitate mică de brânză de capră.
Coaceți până la aur și bule, aproximativ 10 minute.
În timp ce este încă fierbinte, acoperiți fiecare pizzetă cu o bucată de prosciutto. Aranjați pe un platou de servire și garnisiți cu crenguțe de pătrunjel sau rozmarin.