Pizza cu ceapă brânză

Pizza cu ceapă brânză
Cheesy ceapa pizzan este un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, Chowder de ceapă cu Popovers de ceapă brânză, și Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și adăugați uleiul. Gatiti ceapa cu capacul timp de 10 minute, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie si se caramelizeaza. Se amestecă oțetul balsamic. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți baza de pizza pe o foaie de copt. Puneți ceapa caramelizată peste bază și acoperiți cu felii de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la cuptor timp de 5-8 minute, până când brânza de capră s-a topit și baza este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista